Disclaimer


Algemeen

Onderstaande is van toepassing op de webpagina's van www.ligariemst.be, door de webpagina's te gebruiken stemt u in met de disclaimer.


Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op de website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typfouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Het bestuur van de Liga Zaalvoetbal Riemst aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Dit geldt zowel voor de informatie beschikbaar gesteld door de Liga Zaalvoetbal Riemst, alsook voor informatie afkomstig van gebruikers.


Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.